volg ons via

Twitter

Over de vulkaan

Op de Vulkaan is een festival waar verschillende disciplines elkaar ontmoeten, het persoonlijke en het politieke samenkomen en waar deze tijd en zijn nieuwe vormgevers centraal staan. Dansen Op de Vulkaan? Wij niet, wij kijken hem recht in zijn smoel.

Op De Vulkaan is ontstaan uit een initiatief van Juliette Santegoeds en Huis van Duif. Op de Vulkaan is een ontmoetingsplek voor talrijke dimensies. Het is de plek waar het borrelt en gist. Op de Vulkaan is een creatieve explosie. Op de Vulkaan is kunst, politiek, spiritualiteit. Confronterend. Inspirerend. Op de Vulkaan is voor iedereen die deze tijd durft te kleuren. Op de Vulkaan exploreert het ongekende. In beelden, woorden, klanken.

We willen een paar keer per jaar een dergelijk evenement organiseren en tussendoor thema-avonden (of middagen). En verder zullen we zien waar al het borrelen en gisten verder toe leidt. Vast heel veel moois.

We hadden behoefte de bloemen te laten zien die op de vruchtbare grond van het vernietigend vuur bloeien. We wilden het vuur niet schuwen. In deze explosieve tijd waarin veel wordt afgebroken, zijn er ook kansen en bloeien er mooie bloemen op. We eten zuiver en biologisch, we zoeken elkaars gezelschap, we gaan het gesprek aan, we zoeken de verdieping en de stilte. Maar er is ook veel vernietiging en agressie. En veel informatie. En zie daaruit de echtheid nog maar eens te filteren. Op de Vulkaan laat de nieuwe tijd zien, zoals hij is.

4 reacties op “Over de vulkaan”

 1. Goeoeoeoed die vulkanische activiteit! Na de hedonistische tijden en nu in de storm van aangekondigde rampspoed is het een goede tijd om samen te werken aan een gezonde voedingsbodem voor pareltjes en stevige ontwikkelingen die langdurig bijdragen aan een mooie gezonde toekomst voor ons én de generaties na ons.

 2. Wij gaan een beetje blozen :) Dank en doe je mee Bas?

 3. Dag Juliette, Ik wil graag aansluiten bij 17 en 18 mei.
  Kunnen wij een keer samen praten over de samenwerking?

  Vriendelijke groeten,

  Mariska

  1. Hoi Mariska, ontzettend leuk, ga je mailen voor een afspraak

Plaats een reactie

captcha

Please enter the CAPTCHA text