volg ons via

Twitter

Meer blog

Tegenstemmers gefrustreerde losers?!

 

Deze tekst – uit een opiniestuk van Rob van Wijk in Trouw – circuleert sinds enkele dagen als foto op social media. Hoe kun je de tegenstemmers nog een grotere dienst bewijzen? Geloof je echt dat er geen zinnige argumenten tegen dit associatieakkoord te bedenken zijn? Of geloof je dat je twijfelaars kunt overtuigen door hen af te houden van een onzinnige keuze? Zou het misschien kunnen zijn dat je hiermee het nee-kamp alleen maar in de kaart speelt? Is die gedachte al opgekomen?

Beste Rob van Wijk en aanhangers. Mag ik u erop wijzen dat mensen niet gek zijn? En dat mensen er niet van houden als gefrustreerde losers weggezet te worden? Mag ik u erop wijzen dat u hiermee het frame bevestigt van de wereldvreemde elite die minachtend op het volk neerkijkt? Hoe dom kun je zijn?

Plaats een reactie

captcha

Please enter the CAPTCHA text