volg ons via

Twitter

Meer blog

Ongekend geluk

Opdevulkaan gaat over utopisch denken. Dromen. Na het einde van de Grote Verhalen komt het broodnodige verlangen naar Grotere Verhalen om met Willem Schinkel te spreken. Utopie betekent gelukkige plaats, een nog niet bestaande plek. Het thema voor de volgende Opdevulkaan wordt nomaden, of nomadisch. Dat gaat over trekken, over reizen, op zoek zijn naar, een zucht naar. Het verbindende element is verlangen. Verlangen naar verre horizonten. Naar het groenere gras, naar de hemelse zonsondergang, naar ongekende hoogten met adembenemende uitzichten. Nomaden richten hun leven zo in dat ze snel weer op reis kunnen, altijd verder, steeds maar verder.

Wij zijn aan de reis begonnen. Wie gaat er mee?

Plaats een reactie

captcha

Please enter the CAPTCHA text