volg ons via

Twitter

Programma Op de Vulkaan 2014

Het programma voor Op de Vulkaan 2014 is bekend. Twee dagen lang kunst, politiek, maatschappij, muziek, dans en lekker eten. Thema: het delen van Rijkdom in the age of communities. Op de Vulkaan is daarbij satelliet-event van Ouisharefest. De organisatie is in handen van Amanda Jansen, Thierry Langeweg, Mariska Mallee en Juliette Santegoeds in samenwerking met de kunst- en cultuurmakers van Noordwal 117 (tevens festivallocatie). De komende dagen zal deze website gevuld worden met meer informatie over de mensen achter het programma en hun bijdrage daaraan.

Entree: ingrediënten voor een lekkere Disco Soup, ook wel steensoep genoemd. Oude afgedankte apparaten voor upcycling naar kunst door kinderen bij Repair Kid. Een bijdrage aan het delen van de onkosten wordt zeer op prijs gesteld. We organiseren het voor heel erg weinig geld en verwachten zo’n 500 euro onkosten te maken. (communicatie, reiskosten, materialen en huur stoelen). Een deel van die kosten willen we terugwinnen door inkomsten van de bar, de rest door ‘met de pet’ rond te gaan. Hoeveel waarde hecht je aan het op touw zetten van dit festival? Hoeveel waarde hecht je aan de opbrengst? Dat mag je vooraf bepalen, mag ook achteraf. Let’s share.

Er kunnen nog wijzigingen in het programma optreden. Zo zal Esther van der Wegen van Huis van Duif de hele zaterdagmiddag aan de slag zijn met het maken van portretten (foto en tekst) in onze eigen versie van de Humans of New York.

Plaats een reactie

captcha

Please enter the CAPTCHA text