volg ons via

Twitter

Meer blog

Amanda Jansen stelt zich voor

Dag, ik ben Amanda Jansen, OuiShare connector voor Nederland en ik ben enthousiast over de  maatschappelijke trend in de richting van een meer gelijkwaardige en delende samenleving. In Festival Op De Vulkaan geef ik een samenvatting van de opbrengsten van OuiShare Fest in Parijs, leg ik uit wat delen is en hoe ik denk dat het maatschappelijk middenveld verandert.

Rijkdom is voor mij de kracht van het verstand in samensmelting met de kracht van passie. Een passie voor samen zijn vanuit verbondenheid, steden die blijdschap delen en mensen die in hun kracht staan om creatief bij te dragen aan het grotere geheel.

Naast bovenstaande ben ik mede-oprichter van De Nieuwe Overheid, betrokken bij bestuurlijke vernieuwing en actief burgerschap. Sociaal ondernemer (in wording). Ik adviseer gemeenten, welzijnsorganisaties, sociaal ondernemers en deelplatforms over hun rol en mogelijkheden.

Connecting, building, designing future perspectives

Plaats een reactie

captcha

Please enter the CAPTCHA text