volg ons via

Twitter

Wunderbaum’s wondere wereld

Soms mag je, nee moet je, even reclame maken. Voor The New Forest van theatergroep Wunderbaum in dit geval. Op de vulkaan heeft iets met Wunderbaum in het algemeen en het verbeelden van nieuwe vergezichten in het bijzonder.
The Making of The New Forest
Dinsdag 29 april (20:30), Rotterdamse Schouwburg (kleine zaal)
Welkom bij The Making of The New Forest, een gloednieuw avondvullend programma in de Rotterdamse Schouwburg op dinsdag 29 april (20.30 uur).
Tijdens deze Making of… schuift u aan bij een interactieve productievergadering met minimale bureaucratie en maximale verbeeldingskracht. Hoog op de agenda staat de naderende film over The New Forest, een grootscheeps project met vergezichten op de toekomstige samenleving.
Wunderbaum legt alle kaarten op tafel. Wees getuige van de eerste ideeën voor de film, beslis mee over hete hangijzers en luister naar de radicale plannen van spraakmakende wereldverbeteraars. The Making of The New Forest presenteert de grote onderwerpen van vandaag (en morgen):
CYBERSEX
Toon Timmermans (Kiiroo) vertelt over zijn nieuwe startup op het gebied van teledildonics
SUSTAINABILITY
Studenten van de Willem de Kooning Academie presenteren hun duurzame visies en interventies
QUANTUM TECHNOLOGY
Servaas Kokkelmans (TU/e) over de revolutie van de kwantumcomputer
 
CRITICAL INTERACTION
beschouwers Daphne Gakes en Julian Isenia (UvA) fileren The New Forest tot op het bot
SOCIAL CHANGE
Joke van der Zwaard over burgerinitiatief en guerillabibliotheek Leeszaal Rotterdam West
De inkomsten van de kaartverkoop gaan direct naar de ontwikkeling van de film. Met een ticket bent u dus automatisch sponsor en komt uw naam op de aftiteling.
Dinsdag 29 april, 20u30 Rotterdamse Schouwburg (kleine zaal)
Tickets vanaf €8,50
Tickets zijn te reserveren bij de Rotterdamse Schouwburg.U kunt kaarten bestellen per telefoon (010-4118110) aan de kassa of via de website.

Plaats een reactie

captcha

Please enter the CAPTCHA text