volg ons via

Twitter

Oui share rijkdom

De voorbereidingen voor 17 en 18 mei zijn in volle gang. In ieder geval hebben we muziek van Space2dance, komt Cis Deyl van Repair Kid met Tante langs en kunnen ( ook grote) kinderen naar hartelust oude apparaten tot kunst omtoveren, hebben we kleding met een verhaal en een Japanse theeceremonie van Hotsoup, verzorgt Rijk in je wijk workshops en hebben we verhalen, gedichten en debatten over thema’s als het basisinkomen, de delende stad (sharing city) en (alternatieven voor) geld. Natuurlijk is er een expositie. Iedere kunstenaar kan 1 kunstwerk leveren, met een tekstje van 200-300 woorden over het thema Rijkdom.
We werken nauw samen met Ouishare, een internationaal platform voor de delende economie. Op de vulkaan is een side event van het jaarlijkse Ouisharefest dat dit jaar van 5-7 mei in Parijs plaatsvindt. Thema: the age of communities. Gecombineerd brengt ons dat op het volgende thema: Het delen van rijkdom; de rijkdom van communities.

Wil je meedoen? Idee voor het programma? Laat het ons weten: info@opdevulkaan.nl, juliette.santegoeds@gmail.com, jansenam74@gmail.com

Plaats een reactie

captcha

Please enter the CAPTCHA text