volg ons via

Twitter

17 en 18 mei gaan we weer Opdevulkaan

We gaan het avontuur weer aan: 17 en 18 mei barsten weer uit: Opdevulkaan. Met kunst. Met politiek. Met workshops. Met muziek. Thema: Rijkdom. Er vinden activiteiten plaats op Noordwal 117 én in de Verlichting in Voorburg. In ieder geval. Het zou zomaar kunnen dat er nog veel meer activiteiten bij komen elders in de stad, in samenwerking met Ouishare Den Haag en Community Lovers 070. Wil je exposeren, een gedicht voordragen, een verhaal vertellen, muziek laten horen, een performance doen, een conference of andere uiting passend binnen het thema: laat het weten. Wie werken wil exposeren: je kunt 1 werk indienen, graag met een verhaal erbij. Je krijgt tijdens de opening de mogelijkheid 2 minuten om je verhaal te vertellen.

Plaats een reactie

captcha

Please enter the CAPTCHA text