volg ons via

Twitter

Verrijkersontbijt 24 maart

Waar blijft nader nieuws over  en de officiële uitnodiging voor het verrijkersontbijt op 24 maart, vraagt u zich misschien af. Welnu, dat zit zo. Esther besloot met pijn in haar hart met de organisatie van Opdevulkaan te stoppen omdat de lasten de lusten overheersten, zodanig dat ze er slapeloze nachten aan overhield. Esther bedankt. Je bent en blijft TOP. En toen was er nog één. En die ene, ik dus, moest zich even bezinnen. Hoe moet het verder met Opdevulkaan? Ik besloot 24 maart wel door te laten, juist om die vraag met jullie samen te beantwoorden. Komt er weer een festival? Gaan we andere initiatieven ontplooien? Blijft het bij een blog? Voor iedereen die zich aangesproken voelt, die ideeën heeft of gewoon gezellig met een aantal leuke mensen wil ontbijten: 24 maart van 11-14 uur, verrijkersontbijt. Wil je een idee presenteren? Dat kan, kort en krachtig, ik denk aan 5 minuten, laat het me dan wel even weten. We zorgen samen voor het eten, als iedereen wat meeneemt komt dat helemaal goed. Opdevulkaan zorgt voor koffie, thee en sap. Er zijn wat stoelen beschikbaar, wie in de buurt woont en in de mogelijkheid is zelf een stoel mee te nemen: graag! Tot de 24e  Noordwal 117, Den Haag.

4 reacties op “Verrijkersontbijt 24 maart”

 1. Hi,

  op 24 maart ben ik in Londen om te researchen voor mijn nieuwe roman. Ik kan dus niet komen. Maar buiten dat wil ik me graag aansluiten bij Op de vulkaan. Ik dans immers permanent op de de vulkaan.

  Met vriendelijke groet,
  Alice Anna
  schrijfster, tijdreizigster, documentair kunstenaar

 2. Hai!

  Kort geleden heb ik kennisgemaakt met Esther. Ik ben er zondag graag bij en neem naast eten ook nog iemand mee! Een weekje later, in de Paasnacht 30-31 maart, organiseer ik vanuit Stek i.s.m. het Humanity House de Nacht van de Hoop. Wie weet leuk als ik daar kort wat over vertel, als uitnodiging om deel te nemen en als inspiratie voor OpdeVulkaan.

  Bijna lentegroet en tot zondag!
  Dorinde IJdo
  Projectleider Nacht van de Hoop

Plaats een reactie

captcha

Please enter the CAPTCHA text