volg ons via

Twitter

Over het verrijkersontbijt

Wat is het koud he? We doen ons best het morgen zo warm mogelijk te krijgen, maar het is hoe dan ook verstandig om warme kleding aan te trekken. We gaan er samen iets moois van maken. Denken jullie eraan iets lekkers te eten mee te nemen wat deelbaar is? En evt een (klap)stoel. Er is een aantal stoelen aanwezig, maar ik weet niet of dat er genoeg zijn. Voor de rest wordt gezorgd. Het programma is open. Ik stel me voor dat ik kort wat vertel over Opdevulkaan en iedere gast zich kort introduceert, volgens mij is er niet meer nodig om het balletje te laten rollen. Ik zie Opdevulkaan voor me als een soort netwerk/platform en wat er precies gebeurt en hoe? Dat gaan we zien. Zie verder blog voor uitgangspunten.
Tot morgen! En, de ruimte is groot genoeg, dus neem gerust iemand mee.

Plaats een reactie

captcha

Please enter the CAPTCHA text