volg ons via

Twitter

Zuivere wijn

De wijn die we schenken tijdens het festival Op de Vulkaan is ecologisch. Vino Vero aan de Weimarstraat 48A in Den Haag verkoopt alleen maar pure en eerlijke wijn. Lekker en heel betaalbaar. En Peter en Irene zijn ook nog eens heel aardige mensen die je altijd een goed advies kunnen geven bij je aankoop. Peter werd groot in de wijnhandel van zijn vader, dus hij weet waar hij het over heeft. Op de grote keukentafel midden in de winkel, staan altijd wel een paar flessen open om te proeven. Ze zijn open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Ga eens een kijkje nemen bij Vino Vero en probeer eens een flesje uit hun brede assortiment van hoogstaande kwaliteit.

http://www.vinovero.nl

 

 

Reactiemogelijkheid is uitgeschakeld, maar trackbacks en pingbacks zijn open.