volg ons via

Twitter

Programma 9 april

12.00 uur-12.45 uur: inloop met eten en drinken en een goed gesprek

12.45 uur: officiële opening

12.30 uur-15.00 uur: persoonlijke verhalen en muziek, wat levert de crisis op? En wat verlies je? Met bijdragen van singer songwriters Carmenkata en Frank Jan Kat, verhalen van Huis van Duif, Ingrid Coppieters en Marie-Louise van Buel en gedichten van, Ragnhild Vrijaldenhove-Haitsma en Ad Wolters.

13. 00 uur-16.00 uur: maak  je eigen Vogelman en/of Vulkaan onder leiding van Annemarie Visser. Werkplaats open inloop, voor kinderen.

15.00-16.00 uur: Mediteer op de Vulkaan onder leiding van sjamanistisch werker Amaruq

16.00 uur-17.30 uur: opening expositie Vogelmannen van Chris de Vis met tekst van Huis van Duif. Foto’s van Ragnhild Vrijaldenhove-Haitsma.

17.00 uur -19.00 uur: * eten en drinken en ontmoeten en presentatie van Ouafa Oualhadj en Malika Chtatou, onze razende Vulkaanreporters & connectors die met ons delen wat er allemaal borrelt *kleding, boeken & muziek ruilen *expositie kinderkunst Vogelmannen

19.00 uur-20.30 uur: wereldcrisis: wat is die crisis? waar en wie? Waar crisis is liggen kansen, welke transformaties vrezen we en welke dromen we? Een exploratie van het ongekende met in ieder geval: in gesprek met Ruben Rosenberg Colorni over Occupy onder leiding van Esther Grisnich.  Is Occupy het antwoord op de afbraak? En met een beschouwing van Juliette Santegoeds over de Vulkaan, over een verbinding tussen binnenwereld en buitenwereld, het persoonlijke en het politieke.

20.30 uur- 22.00 uur:  napraten en feesten Op de Vulkaan. Met live-muziek.

De hele dag: – uitwisselen van ideeën en initiatieven, via het ‘inspiratiebord in de wandelgangen’ in gesprek met elkaar en met onze ‘connectors’ Malika en Ouafa. – bier, wijn, sap, salades, couscous, pasta’s, bruchetta, Surinaamse nasi en andere lekkernijen van onze koks Ruben, Patrick, Arthur en Houda

Reactiemogelijkheid is uitgeschakeld, maar trackbacks en pingbacks zijn open.