volg ons via

Twitter

Dagvoorzitter in Trouw

Een van onze dagvoorzitters, Ouafa Oualhadj die, samen met Malika Chtatou,  op 9 april Op de Vulkaan deden sprankelen, staat vandaag in Trouw. Wij van Op de Vulkaan wisten natuurlijk allang dat deze bestuurskundige-in-spe haar roem haar vooruit zou snellen, maar dat het zo snel zou gaan, dat hadden we niet verwacht. Ouafa wordt geïnterviewd over de “G 500”, een groep jongeren die de politiek letterlijk van binnenuit wil veranderen. Ze worden lid van meerdere partijen en gaan op de partijcongressen stemmen om hun punten op de agenda te krijgen. Een erg sympathiek doel, vindt Ouafa.  En dat vinden wij van Op de Vulkaan nou ook. Gelukkig voor ons hebben ze ook een afdeling voor 35-plussers, de G500 plus.

http://www.g500.nl/

 

Reactiemogelijkheid is uitgeschakeld, maar trackbacks en pingbacks zijn open.