volg ons via

Twitter

Maak je eigen vogelman

Op 9 april kunnen kinderen en jongeren zelf deelnemer zijn aan de creatieve explosie van ‘Op de Vulkaan’ bij de workshop onder begeleiding van Annemarie Visser. Vrije inloop vanaf 12.30 uur. Tijdens de officiële opening van de tentoonstelling van Chris de Vis is de werkplaats natuurlijk even gesloten, om daarna weer open te gaan tot ongeveer 18.00 uur. In de werkplaats hebben de kinderen zelf de gelegenheid ‘Vogelmannen’ te maken van restjes hout en ander materiaal. Het zal een uitdaging zijn om alle losse eindjes op een zo creatief mogelijke manier aan elkaar te knopen en te timmeren….. We eindigen met een kleine expositie. De jongste kinderen mogen met krijt en een oneindige rol papier op een andere manier het begrip ‘vulkaan’ en ‘vogelmannen’ vormgeven.

Reactiemogelijkheid is uitgeschakeld, maar trackbacks en pingbacks zijn open.